14 februari 2018 Deel dit artikel

Vanaf februari zijn er drie nieuwe medewerkers bijgekomen om het team te verstaerken en zij stellen zich graag aan u voor!


Peter Mulder, aangenaam!

Vanaf deze week werkzaam bij Staerk Accountants. Hiervoor ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest als (assistent) accountant bij twee andere accountantskantoren. Afgelopen maand heb ik mijn praktijkopleiding mogen afronden, waardoor ik mijzelf vanaf nu officieel een accountant mag noemen.

Ik heb een praktisch ingestelde persoonlijkheid en houd er niet van om zaken moeilijker te maken dan noodzakelijk, maar los het liever praktisch op. De ondernemer ontzorgen en samen voor het beste resultaat gaan. Dit in samenwerking met mijn collega’s, daar krijg ik energie van. Ik zit graag bij de ondernemer aan tafel om gezamenlijk toekomstgericht bezig te zijn.

Naast mijn werk, gezin en de vrijwilligerswerkzaamheden blijft er weinig tijd over voor een hobby. Maar af en toe maak ik tijd voor een heerlijk etentje waarvan het voor- en nagerecht uit vlees bestaat. Wat wil een man nog meer!

LinkedIn: Peter Mulder
E-mail: P.Mulder@staerk.nl
Telefoonnummer: 088 – 4568 900


Hoi, ik ben Denise!

Derdejaars bedrijfskunde MER op het CHE en vanaf begin februari stagiaire bij Staerk. Tijdens mijn stage houd ik mij voornamelijk bezig met werkzaamheden op de accountantsafdeling en één dag in de week besteed ik aan mijn adviesopdracht.

Naast mijn stage ga ik nog twee dagen in de week naar school, waar ik leer boekhouden. Piece of cake dus!

Naast school en stage maak ik graag tijd vrij voor skeeleren of schaatsen en beleef ik het liefst avonturen op plekken waar de zon vaak schijnt!

LinkedIn: Denise Joosten
E-mail: stagiair@staerk.nl
Telefoonnummer: 088 – 4568 900


Motto: maak van muren deuren

Avand hier! Stagiair bij Staerk op de afdeling Accountancy. Waarom? Allereerst omdat ik van cijfers houd. Aan de hand van cijfers kun je financiële overzichten opstellen voor de ondernemers en is dit een spiegelbeeld van een onderneming. Daarnaast bied Staerk de mogelijkheid dat ik een kijkje mag nemen in de keuken van diverse bedrijven in de regio. Onder begeleiding van ervaren collega’s werk ik direct mee in de afdeling samenstel en ben ik bezig met het verwerken van financiële administratie. Dat maakt een meeloopstage bij Staerk zo interessant!!

Gelukkig kan en mag ik zeggen dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk mag gaan. Enerzijds omdat het werk divers, uitdagend en vooral leerzaam is. Anderzijds omdat ik gewoon hele leuke collega’s heb waarmee ik dagelijks mee samenwerk (sjoel in de pauze).

Verder houd ik van fitness, op vakantie gaan naar verre landen en natuurlijk, om niet te vergeten, leuke dingen doen met vrienden.

Wat je waarschijnlijk niet van mij weet:

Zou graag: Een maand willen rondreizen in USA..
Spreekt ook: Koerdisch
Eet het liefst: bami
Kan erg goed: Presenteren (ook juist zonder voorbereiding)

LinkedIn: Avand Sabri
E-mail: stagiair@staerk.nl
Telefoonnummer: 088 – 4568 900


 

Bron: Staerk Accountants

Laat ons u bellen