23 januari 2019 Deel dit artikel

Vanaf  23 januari starten de twee Barneveldse bedrijven Van Koesveld Financiële Specialisten en Staerk Accountants vanuit hun nieuwe vestiging aan de Spil 21A in Kootwijkerbroek.

Nico van Koesveld: “Het idee om iets in Kootwijkerbroek te starten begon te leven bij een aantal presentaties die wij met Staerk Accountants hebben gedaan rond het thema: ‘Ik wil doorwerken’. Uit deze drukbezochte bijeenkomsten bleek dat er behoefte is aan financieel compleet advies. Niet alleen de cijfers en het fiscale advies, maar ook inzicht in (zakelijke) verzekeringen en de hypotheek voor de eigen woning. Kantoorruimte vinden in Kootwijkerbroek was echter niet makkelijk. Wij zijn erg blij dat wij uiteindelijk een plekje hebben kunnen vinden in het pand van BKL Installatietechniek”.

Van Koesveld is de enige hypotheek- en verzekeringsadviseur van Kootwijkerbroek: “Wij zijn er voor zowel particulieren als ondernemers. De deur staat altijd open. Wij vinden het geweldig als iemand zo even binnen komt lopen.”

In samenwerking met Staerk voorziet Koesveld de klant van een ‘Financieel Compleet’ advies.  Staerk Accountants heeft al diverse klanten in Kootwijkerbroek, maar wil graag dicht bij zijn klanten zijn gevestigd. Accountant Martin Hazeleger: “Wij onderscheiden ons van andere kantoren doordat we veel automatiseren. Zo krijgen de klanten een gratis app om bonnetjes te fotograferen en door te sturen en beschikken ze over een online dashboard voor direct inzicht. Vanzelfsprekend blijft het persoonlijk advies aan de ondernemer de spil van ons bedrijf. We zijn er voor ZZP-ers, maar ook voor grotere bedrijven.

Voor een financieel compleet advies bent u bij Staerk Accountants en Van Koesveld dus op de goede plaats. Nico van Koesveld: “Kom gerust eens binnen lopen of maak een afspraak.”


Zie ook:
Maak kennis met Galina! | 22 januari 2019
Sponsoring | 25 januari 2019
— Beperking lenen bij eigen BV | 24 januari 2019

Bron: Staerk Accountants

Laat ons u bellen