18 april 2018 Deel dit artikel

Begin april is ons team weer versterkt met een belastingadviseur, Mats Groot en een assistent accountant, Christelle Hoepel. Zij stellen zich graag aan u voor!


Mats Groot, belastingadviseur bij Staerk Accountants

Hi, ik ben Mats Groot!

Tijdens het afronden van mijn MSc Fiscaal Recht heb ik gewerkt als belastingadviseur en heb ik daarna nog ervaring opgedaan in de trustsector.

Ik bekijk zaken graag vanuit een praktisch oogpunt en vertaal dit ook in mijn werk. Ik ben van mening dat een pragmatische aanpak zorgt voor het beste resultaat voor de klant.

Naast mijn werk vind ik het erg leuk om lekker op een terrasje in de zon te zitten. Ook ben ik graag buiten en houd ik van muziek. Naar optredens gaan vind ik dan ook absoluut geen straf!

LinkedIn: Mats Groot
E-mail: M.groot@staerk.nl
Telefoonnummer: 088 – 4568 900


Christelle Hoepel, Assistent accountant bij Staerk Accountants

Hoi, ik ben Christelle Hoepel!

Na bijna 10 jaar als assistent-accountant bij een ander accountantskantoor gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe stap en ben ik per april begonnen bij Staerk Accountants!

Ik vind het leuk om voor anderen de administratie te verzorgen. Van het inboeken van de administratie tot het samenstellen van de jaarrekening en het maken van de aangiften.

Naast mijn werk en gezin rijd ik af en toe op de vrachtwagen van mijn man, en lees ik graag.

LinkedIn: LinkedIn van Christelle Hoepel
E-mail: C.hoepel@staerk.nl
Telefoonnummer: 088 – 4568 900


 

Bron: Staerk Accountants

Laat ons u bellen